QUIERO JUGAR!!!…EN PÀDEL OCISPORT..!!!

Moltes vegades ens passa que vols jugar algun partit amb algú del teu nivell però no saps com organitzar-ho ja que no coneixes a gent … o no sempre coincideixes amb els teus companys en horaris i t’agradaria jugar més…és el teu cas?

Amb el sistema QUIERO JUGAR…!!! podràs participar en tants partits com vulguis. No només podràs participar en partits organitzats del teu nivell sinó que a més, podràs veure gràficament el teu rendiment i la teva evolució.

Com funciona? Es molt senzill..

  1. Dóna’t d’alta en la recepció del nostre equipament o en www.depelotas.com
  2. Et demanaran el teu nivell de joc, serà imprescindible indicar-ho.
  3. En el teu panell principal, dins la teva zona d’intranet de Pàdel Ocisport, apareixeran els partits programats corresponents al teu nivell. Només caldrà que t’apuntis al que t’interessi.
  4. Quan el partit es tanqui rebràs un SMS confirmant que el partit es jugarà.
  5. Vine el dia del partit, coneix els teus companys i gaudeix!!!! Així de fàcil…

Com veig la meva evolució en el joc? També senzill…

  1. Cada partit que juguis hauràs d’apuntar el resultat del mateix i deixar-ho a recepció…
  2. Nosaltres introduirem el resultat en el sistema i podràs veure en el teu panell principal la gràfica del teu rendiment en el joc.
  3. Veuràs el partits jugats, els sets, el jocs… Podràs comparar-te amb el teus companys i comentar-ho tot en el teu mur… IRRESISTIBLE, no?

A més, crearem dues classificacions generals, una per nivell  i una altre per evolució personal de joc. Quina de les dues guanyaràs?? Les dues??? No ho sabem, el que si que sabem és que t’ho passaràs d’allò més bé fent una de les coses que més t’agraden…

Vine a Padel Ocisport i mai et quedaràs fora de joc!!!!