Club

pistes de pàdel

Pistes panoràmiques

L’eliminació de les estructures dels vidres de la paret de fons fa que la pista rebi més llum, que la visió sigui total i que el jugador experimenti una autèntica sensació de llibertat.

Sortides PRO Tour

Les dues pistes centrals disposen de sortida Pro Tour amb zones específiques de seguretat perquè juguis com els millors.

Il·luminació

Les llums estan especialment dissenyades per no envair la zona de joc… no tindràs cap obstacle que t’impedeixi un bon cop!

Paviment i gespa

Les pistes de paviment porós et garanteixen un perfecte drenatge i un estat òptim pel joc davant situacions de pluja reduint el volum d’anul·lacions. A aquest fet s’hi afegeix la gespa d’última generació que garanteix la màxima seguretat i el teu confort.

 

Accessibilitat

Totes les pistes estan adequades per l’accessibilitat a persones amb mobilitat reduïda i per a la pràctica del pàdel en aquest col·lectiu.

Fem una partida?

serveis

El Xiringuito

El Poliesportiu disposa d’una zona de Bar cafeteria, un espai acollidor i obert a tothom on podràs prendre alguna cosa…

aparcaments

El centre disposa d’una amplia zona d’aparcament públic amb més de 200 places i que facilita l’accessibilitat en cotxe al centre…

vestidors

Els usuaris de Pàdel Ocisport utilitzaran els recursos propis del Poliesportiu Municipal Bellvitge Sergio Manzano…

recepció

Si tens qualsevol dubte, el personal d’atenció al client queda a la teva disposició per resoldre’l.

La 5a pista “El Xiringuito”

Disposem d’una zona de Bar cafeteria, un espai acollidor i obert a tothom on podràs prendre alguna cosa amb els amics i fer un bon entrepà.

aparcaments

Àmplia zona d’aparcament públic amb més de 200 places i que facilita l’accessibilitat al centre. Eliminaràs del teu cap les preocupacions per la recerca d’aparcament o per pensar que arribes tard.

vestidors

Diferenciant els circuïts i vestidors per a abonats, amb accés als serveis de fitness, piscina i d’activitats dirigides, dels no abonats, amb accés exclusiu a les pistes de pàdel a través de vestidors específics.
Els vestidors estan completament equipats i incorporen amplis armariets d’ús puntual per deixar la roba i objectes personals. Els armariets funcionen amb cadenat, una màquina expenedora del centre te’n possibilita la compra.

recepció

Gaudiràs d’una amplia zona d’espera on quedar amb els amics per accedir a les pistes. La combinació perfecta per crear un ambient social i distès a les nostres instal·lacions.