Avís legal

D’acord amb l’establert per la Llei Orgànica 15/1999, l’informem que les dades obtingudes d’aquest formulari seran incorporades a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de IN&OUT OCIPADEL, S.L. amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li informació de caràcter publicitari o promocional relacionada, que pugui ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

Mentre que no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que ens presta el seu consentiment, enviades les seves dades, llegida la present clàusula, per tractar-les amb les finalitats esmentades.

Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça: CTRA. COLLBLANC, 125-129, LOCAL, 08904 – L’Hospitalet de Llobregat (BARCELONA) o per email a la següent adreça: baixa@ocipadel.com

D’acord amb l’establert en la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, vostè ens ha donat el seu consentiment o negativa expressa per enviar-li informació publicitària o promocional de la nostra empresa amb la finalitat de donar-li a conèixer els nostres serveis i promocions.

Així mateix, l’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un e-mail a l’adreça de correu electrònic baixa@ocipadel.com o  a través d’un link que s’ha habilitat en la pròpia comunicació comercial.