PÀDEL OCISPORT TAMBÉ AMB YESWEPLAY

Busques companys i contrincants per jugar partits pròxims a la teva zona? Et manquen jugadors per organitzar un partit?

A Padel Ocisport t’oferim el sistema per accedir a una nova manera d’organitzar partits. A partir d’ara podràs gaudir de les avantatges que ofereix aquest nou sistema per organitzar i unir-te a partits de Pàdel de manera ràpida i senzilla des del teu ordinador o smartphone.

El servei és totalment gratuït!!!

Amb YES WE PLAY tot són avantatges:

• Trobar jugadors/es amb les característiques que tu vulguis, del teu mateix nivell, edat, sexe, hora desitjada i localització.
• Oblidar-te de fer desenes de trucades abans de poder jugar un partit de pàdel. Crea el teu grup, afegeix amics i organitza els teus partits en un minut.
• Comença a gaudir de la nova manera de viure el pàdel amb la comoditat que ofereix YESWEPLAY i la qualitat de les pistes de Padel Ocisport.

Com ho faig?

Des de un ordinador només has de clicar en el logo YES WE PLAY de la pàgina central i seguir les instruccions de la pantalla
Aquest servei NO permet reservar automàticament les nostres pistes, recorda que primer s’ha de reservar la pista en Pàdel Ocisport.

Si ho vols fer des de el teu smartphone només has de descarregar e instal•lar la nostra App que la trobaràs tant per Android com per IOs.

TOTALMENT GRATUÏTA

  • Baixa`t la nostra App GRATUÏTA de Pàdel Ocisport a l’App Store i a Google Play
app-apple
app-google-play

No esperis més i descarrega’t la nostra App per jugar amb nous amics i amigues!

T’hi esperem.