El centre

img-centre-centre

Pàdel Ocisport – ÉS UN NOU ESPAI DE PÀDEL PER FOMENTAR L’ESPORT “Aquest nou espai de pàdel de L’Hospitalet està situat dins del Poliesportiu Municipal de Bellvitge Sergio Manzano”.

Pàdel Ocisport obre les seves portes amb la finalitat d’oferir un servei que, actualment, té una forta demanda – el Pàdel.

La població en l’àmbit d’influència del Poliesportiu Municipal Bellvitge Sergio Manzano a L’Hospitalet ja gaudeix dels seus serveis des de fa molts anys, però amb la incorporació d’aquest Espai de Pàdel s’amplia l’oferta al conjunt de la població i, en especial, als abonats i usuaris específics del Poliesportiu.

Els abonats en actiu del Poliesportiu Municipal Bellvitge Sergio Manzano gaudiran d’un servei preferencial amb un immillorable preu de lloguer de les pistes de pàdel, per així poder incloure la pràctica d’aquest esport com una més en la seva programació habitual.

ESPAIS DEL CENTRE

PISTES DE PÀDEL

La millor qualitat per a la teva pràctica esportiva… descobreix-les.

Llegir més

VESTIDORS

centre-vestidors

Vestidors totalment amplis i totalment equipats.

Llegir més

RECEPCIÓ

centre-recepcio

Àmplia zona amb un espai específic perquè realitzis la gestió on-line de la teva reserva amb una atenció personalitzada, i esperis l’arribada dels teus companys.

Llegir més

BAR CAFETERIA

centre-cafeteria

L’esforç ha de tenir la seva recompensa amb una beguda freda i un entrepà i aquest és el lloc perfecte.

Llegir més

APARCAMENT

centre-parking

Una de les grans avantatges del centre és l’àmplia zona d’aparcament de què disposa i que facilita l’accessibilitat al centre

Llegir més